♥MY FAMILY MY SOUL♥

                hello nama saya NURUL HUSNA MOHD YUNUS.saya tak tau nak tulis apa dalam blog nie,so saya tulisla apapun yang terlintas di fikiran saya...hehehehe..jom tengok apa yang saya buat dengan blog saya nie...jeng..jeng....
                           
                            background kat belakang tue unik sikit.saja je saya nak letak yang unik supaya lebih menarik hehehehe...inilah rupa saya yang sebenarnya..saya nie taklah cantik sangat tapi tu tak penting...yang paling penting adalah kecantikan dalaman...hehehehe..saya ada big family and the saiz is also big..hehhehehe..just joke..adik-beradik saya sumanya girls.dalam family saya ada seorang je boy iaitu ayah saya.kesian ayah saya selalu kena buli dengan geng girls...hehehehe.tapi ayah saya nie pandai melawan dan bila dia pangkah orang fuhh!!memang berapi...


                                  nie la ayah saya...Mohd Yunus Rasidi...hensem tak...hehehe...

                                   nie pulak madam ataupun dikenali sebagai mak saya..hehehehe..
                                        mak saya nie garang tapi baik hati dan sangat peramah...
                                   sampaikan orang yang tak kenal pun bersembang macam dah kenal lama..hihihihi


wooo.......romantiknya...hehehehe..
nie la kakak sulung saya..NOR HANNIS...yang dekat sebelah dia tu boyfriend dia.
kirannya bakal abang ipar saya la kut..hihihi...
nama boyfriend kakak saya nie RAES SAHAK..
kalau kakak saya jadi kahwin dengan boyfriend kiranya bertambahla 1 lagi 
boy dalam family kami,so ayah saya ada la geng...hehehe


yang nie pulak kakak saya yang ke2.dia nie single lagi.
nama dia NURUL SUHADA tapi kawan2 dia suka panggil dia angah.
kakak saya nie suka mereka masakan yang 
pelik2 tapi rasanya boleh tahanla..not bad...


nie pulak adik saya NURUL SYAFIQAH.dia nie banyak cakap tapi
kerja tak jalan.dia nie memang minat kpop sama la macam saya 
dengan kakak saya yang second tu..sanggup berhabis duit beli 
cerita  korea.



yang nie pulak adik saya yang bongsu.dia nie memang manja 
sangat.memangla manja anak bongsu la katakan.antara semua adik
beradik saya dia lah yang paling nakal dan hyperactive
fuhh!memang penat nak jaga dia.




by:NURUL HUSNA MOHD YUNUS


My Stick Family from WiddlyTinks.com

Comments

Popular Posts