CARI IDEA!

saya tengah fikir macam mana nak buat tutorial sendiri..bila try habis rosak blog saya..huhuhu..nasib baik la tak save template lagi..fuh!setakat nie saya tak da buat tutorial sendiri lagi..tutorial world tu semuanya saya masukkan link orang lain..insyaallah bila dah ada idea saya akan buat tutorial ciptaan saya sendiri...hahahaha..
try korang tengok kat picture kat gadget saya tu..tue la tutorial yang saya try buat..nampak pelik tak sampai hati nak kongsi tuto nie dengan orang lain...huhuhuhu 
 adoiii dah tak larat nak update blog..nak berehat selama 2 minggu lah sesambil carik idea yang bernas

Comments

Popular Posts