DRAMA KOREA TERBARU DALAM KBS


DREAM HIGH!
i love this drama..best giler..
baru habis tengok drama dekat dramacrazy net tapi cerita nie baru je episod 13.
tak sabar-sabar nak tunggu last episode..cerita nie pun ditayangkan dalam ASTRO KBS WORLD siaran 391.sebelum cerita nie saya giler suka cerita mary stayed out all out all night.cerita tu pun best jugak sebab hero dia tersangatlah hensom..hehehe.saya suka tengok cerita yang hero dia hensom jer kalau hero tak hensom kurang la sikit minat nak menengoknye..hehehe..
ok saya nak sambung balik tengok cerita buzzer beat coz terlepas last episode..sedihhh betoi...huhuhu

Comments

Popular Posts