Thursday, March 10

buat earning dengan heartbeat

heartbeat sama jugak dengan nuffnang boleh buat duit dengan hujung jari je..allhamdulillah earning saya dalam heartbeat dah melonjak tinggi..hehehe..heartbeat nie bukanlah pesaing nuffnang.dengan heartbeat kita kena promote produk diorang..kalau sekali orang klik korang punya iklan korang akan dapat 0.04 sen..kalau orang daftar melalui iklan korang,korang akan dapat RM2..banyak tuh!!kalau nak tau lebih lanjut silalah daftar akaun heartbeat anda.Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

cara nak daftar dan pasang banner hertbeat sangat mudah!ikut step dibawah..


1)create dulu akaun heartbeat.

2)isi pemohonan nak jadik ahli heartbeat..dah selesai  tekan MY HB!AFFILIATE..
3)get code banner heartbeat dan pasangkan di blog korang..mudahkann...

jangan main suka hati je klik iklan korang sendiri,kalau nak klik,klik iklan saya...heheehe...i klik u,u klik i

ok!selamat buat duit banyak2..

No comments: