bulan ketakutan!

arghhhh!!!sedar tak sedar dah masuk bulan mac..saya ingatkan baru bulan 1..(fuh melampau betoi tarikh pun tak tau maklumlah dah tak pi sekolah).memang takut nak ambik result spm!!!ohhh i don't believe it

tak tau la result kuar macamna adakah byk ting-tong atau gooooddddd...harap2la gooodddd...macam-macam dah mimpi ngeri..dapat result semua G..rasa macam nak gila ja tapi tak pa la hnya mimpi kalau betoi2 tak tau la nak jadi apa..nak masuk form 6 pun tak lepas...
kalau dapat result macam nie sembelih lembu seekor..

subjek paling saya takut iaitu subjek killer!memang membunuh masa depan...huhuhu..tapi kalau usaha kita yang bunuh balik subjek tu...heheehe...subjek killer yang paling kejam (ADD MATH)..fuhh amat memeningkan kepala hotak!!kalau la add math dapat C- pun jadi la tak mau la dapat E..seram betoi..huhuhu..nak tau rahsia besar saya sebenarnya add math saya tak pernah pun dapat C selalunya dapat E atau pun langsung tak lulus..huhuhu..sedey tol..(T_T)..harap-harapla result spm nie memberikan keajaiban add math saya dapat A!haraplah Allah makbulkan doa saya..amin.....
walaubagaimana pun subjek killer paling favourite saya biologi.saya suka sangat dengan subjek nie tak tau la pasal apa may be subjek nie tak payah kira-kira kot..saya kalau kira-kira duit suka la..hihihi..
                                           
subjek kegemarankuu..

cikgu yang ajar subjek nie memang best sebab dia tak banyak cakap dan tak suka bebel sangat ..dia ajar pakai LCD je..kahkahkah...saya dengan members saya suka la sebab ada gambar tambahan topik tingkatan 5 kan best2..kalau nak tau apa topik dia belajar la bio..hihihi...subjek yang ke 2 saya suka ialah fizik!!wooo..


saya suka jugak subjek fizik nie walaupun banyak kira-kira tapi best la daripada add math!lagipun cikgu yang ajar subjek nie muda dan lawak sangat so semangatla nak belajar subjek nie..hihihi...subjek yang kurang minat tapi saya nak belajar>kimia

sapa yang suka subjek rumit nie!!..cuba bagitau..walaupun subjek nie paling saya kurang suka tapi saya semangat nak belajar mana taknya asyik kena panggil dengan cikgu jer..huhuh...kenalah saya bagi attention lebih dalam kelas..

walaupun susah subjek tu kita kenalah berusaha jangan asyik nak give up....saya nak ucapkan terima kasih kepada cikgu-cikgu yang mengajar saya dan members saya walaupun dalam kelas kami banyak sembang dan kurang attention dalam kelas tapi kami harap cikgu2 ampunkan dosa kami terutama subjek add math kami banyak tak siapkan kerja yang cikgu bagi,bukannya kami tak mau buat kerja tu tapi tak tau jalan kira kalau jawapan tu kami tau la...hihihi...doakan result kami yang terbaik tau wahai para guru sekolah menengah panglima bukit gantang.
kepada rakan bloggers yang seumur dengan saya...
saya ucapkan selamat dapat result yang gempak..
berdoalah kita bersama agar result yang cemerlang,gemilang dan terbilang..amin..

satu Malaysia!!satu bangsa!!satu negara!!dapat result spm cemerlang..(pandai2 je buat slogan sendiri..hihihi v^_^peace no war!!



                                                 

Comments

Popular Posts