Tutorial create new pages

Assalamualaikum..tutorial nie di requestkan oleh Noor Aini dikotak komenku yang comey..perasan sekejap..hehehe..
nie bukti permintaannya..
senang je tuto nie...tengok gambar dibawah..kalau tak nampak sila tekan untuk pembesaran si manja image.





siap!save and publish page aje la..

sila bertanya kalau tak faham..kalau nak tab menu kamoo lebih cantik dan menarik edit la sendiri gambar..saya malas nak edit-mengedit nie..




Comments

ku Sayunk KamO said…
macam mana nk cantex an tab pages kita tuh
@ku Sayunk KamOsory la..tab menu sy pun simple je..kalau nak buat tuto terlalu panjang jadi sy bg link yang ada buat tuto nie..sory bnyk2 coz x dpt tunjukkan tuto tu..
http://roxybelleiyramethyst.blogspot.com/2011/01/tutorial-cute-tab-menu.html

Popular Posts