Saturday, March 19

The Wanted very hansome

rajin saya update blog!semalam cakap pasal cikgu Shida ari nie cakap pasal The Wanted pulak..
kenal tak The Wanted??huh sapa tak kenal rugi doee..
saya taklah berapa fanatik sangat dengan band mat salleh nie..cuma suka tengok paras rupa diaorang jer..hehhehe..sapa tak sukakan laki hensom..hihiihi..itu semua tak penting yang paling penting hati baik..ok berbalik kepada The Wanted,diaorang nie terdiri daripada 5 orang anggota tentera.semuanya gantang-gantang bangat..gedik nak cakap indon..
lagu diaorang yang saya tau All Time Low,Heart Vacancy,Lose My Mind,...yang tu jer saya tau..hehehe...yang digariskan tu my favourite=)
bagi sapa yang tak pernah tengok band nie atau  tak tahu sapa itu The Wanted pasti akan terpikat tengok paras rupa diaorang beb...lol..



hensem kan5x!!sapa yang kata hensem jatuh tangan..




macam group korea pun ada jugak..very smart!!


i like..


nak lagi tengok video clip cari sendiri kat En.Youtube..malas saya nak post banyak2 bukan korang tengok pun =(
kalau nak berkenalan dengan diaorang nie pi kat THE WANTED MUSIC WEBSITE
dalam group tu saya paling suka TOM PARKER.hensom kut =)

ohhhh...lalalala..Tom saranghae..hihihi
nie bukan korea nie om putih..lol

ok sampai di sini tamatnya entri saya kali nie..tq kerana sudi membaca.

=)tido awal malam nie sebab takder cerita best2

No comments: