ada tumblr la pulak

...

Tumblr la pulak dah!macam-macam nak buat bila boring-boring duduk rumah nie...tawaran tingkatan 6 bulan 5 nie rasanya lah..lambat lg tuh..u pulak bulan 9 nie..bertambah montel la duduk rumah..
untuk menghilangkan rasa boring duduk rumah saya telah tubuhkan banyak sosial networking contohnya facebook...tu dah semestinya..twitter,formspring,myfriend2u,friendster.....dh lma tak buka..macam-macam la  lagi...bila dah ada blog nie lagi la terjebak dengan photobucket,flicker...macam benda alah tu...tak tau la ape nak jadik!
berbalik kepada tumblr baru saja di create..
malas dah la nak taip panjang sebab malam tadi dah taip tapi blackout pulak dah...penat oden..
nie la kelemahan bila guna wifi...

nie website tumblr saya:http://cikhusna93.tumblr.com/...sapa yang ada tumblr sila la follow saya ye..
nanti saya follow balik..

Comments

Popular Posts