Monday, April 18

blog yg tidak guna akaun GOOGLE akan di remove



ohhh...tidakkkk.....penat2 buat blog tapi nak kena remove...kejam sungguh google..tak mau berkerjasama dengan yahoo and hotmail..
sebelum 25 jun blog yang tidak guna akaun google(gmail) akan di delete..so kena la cepat2 tukar sebelum bln 6 nie..
info nie saya dapat semasa berblogwalking di blog kak ujie..sumber asal pulak dari blogger buzz
jangan risau korang boleh tukar akaun blog korang kepada gmail..tapi kalau tak mau ,buat la blog baru...wakakaka..

kalau nak tahu cara2 nak tukar akaun dan nak tahu info lebih lanjut sila pergi ke link yang saya senaraikan:

blogger buzz

kujie

MyungDae

untuk pengetahuan korang cara yang di ajar oleh blog disenaraikan tu agak berbeza..it's up to u nak ikut cara siapa..(ayat rojak dah kuar dh)
saya pun dh pening kepala nak tukar tapi setelah di kacau2,dirata-ratakan,diramas-ramas dan di godek-godek..akhirnya berjaya..yahoooo...eh bukan yahooo....gmailll....
jangan sebut yahoo dalam berblog nanti google marah...hehehhehe




4 comments:

Nur Sulastri said...

ala, malasnya nak tukar. huhu. gedik lzh pulak google ni.

♥Husna Yunus♥ said...

tu la google nie..sgt kejam dan tak berhati perut!!nk buat mcm mna diaorang pandai cari duit

►AdamXis◄ said...

Assalam...masih ada yg percaya ker?...tak salah tukar gmail...but x de pe yg perlu risau pun...bace nie

►Buletin : Kisah Benar Notis Blogspot

Anonymous said...

die service seo optimisation backlink service how to get backlinks