Friday, April 15

free button shoutbox

hari nie saya sangat bermurah hati nak bagi kat teman2 semua button shoutbox percuma...yeyyeyeyyyee...
tapi saya buat simple2 je la..nak chantek2 buat sendiri..hehehhe..
button follow shoutbox nie khas buat follower saya saja..hehehe...sapa yang tak follow tapi ambik berdosa...kihkihkih..kalau nk ambik follow dulu..=P
Photobucket
http://i1123.photobucket.com/albums/l559/husna209/prettygurl-1.png
Photobucket
http://i1123.photobucket.com/albums/l559/husna209/yaya-1.png



Photobucket

  http://i1123.photobucket.com/albums/l559/husna209/domolove-1.png



Photobucket

  http://i1123.photobucket.com/albums/l559/husna209/shoutbox-1.png

OK!dah la sikit2..tak larat nak buat banyak2

p/s:
-jgn lupa bagitau bila dh ambik..ucapkan tq tau..hehehehe..
budi bahasa budaya kita..=)
-kalau x chantek bagitau jgn segan silu..nnti saya watkan yang lain kalau rajin ler..huhuhu
-sesiapa yg guna button follow shoutbox yg biasa(tak guna gambar)mesti tukar width-400 dan height-150
kalau x tukar nanti gambar dia tak nampak..kalau tak nampak jgk gmbr tu pandai-pandaila korang adjust sampai nampak..
-kalau tak nampak jugak gambar buat shoutbox versi 2
*nak buat shoutbox versi 2 pergi sini

5 comments:

aiena said...

cantex..aina amek ea :) hee..time kasehhh :)

KuSayunKamo said...

hehe.. time kasih buatkan.. saie da amek da..

SujU LoVeRS said...

saya amek yer...thanxx....heee....

ღ Nurul Asyikin ღ said...

TQ !

cik ifah nabilah said...

saye amek! thx :)