Saturday, April 9

header baru! simplenyaa

yey berjaya jugak buat header sendiri tanpa bantuan orang lain..
header dulu di create oleh auni..
boring jugak asyik pakai header yang sama nak tukar jugak mood..
saya tak reti nak buat header yang cantik-cantik sangat setakat simple mimple tu boleh la..
kalau nak letak doodle comey tu malas la nak edit...lambat..
guna tulisan cepat dan pantas!
apa pendapat korang tentang header baru nie??
walaupun tak secantik header dulu tapi puas hati sebab hasil titik peluh sendiri..
korang nak x kalau saya buat header untuk korang tapi yang simple je la..guna tulisan je kalau nak guna gambar comey edit dulu gambar tu bagi transparent...and then post kt fb saya..sebelum tu add la saya as a friend..hehhehe...jangan risau saya pasti akan approve secepat mungkin..


yang lama punya header!
selamat tinggal

No comments: