Monday, May 9

because of you(Cable thieves)


hahahhaha...dah lama tak update blog nie..
semua nie angkara pencuri cabel yang semakin kurang hajo macam
labah-labah(tak dok kena mengeno)

(bukan gambar sebenar)
kurang hajor punya budak!!
tak takut kena shock..
tak dak kerja lain ke daripada curi kabel telekom tu..
berapa sen sangat la pun kalau jual..
lepas la kut nak beli rokok..damn!

semuanya disebabkan pencuri kabel yang kurang siuman habis tak boleh online..blog pun dah tak de orang datang sebab tak blogwalking...punca pendapatan pun tak naik-naik dah..ayoyoyo....
because of u,pencuri kabel tauke cyber cafe jadi kaya tau tak...beng***....
ok sekarang nie kabel dah dibaiki...kalau pencuri kabel tu curi lagi wire kabel tu memang nak mati arrr...mana taknya tiang kabel tu tepi jalan raya je..kalau kena langgar lepas curi kabel,tak ke mati kodok..
kalau ada pencuri kabel yang terbaca blog nie harap-harap insaf dan malu dengan diri sendiri sebab jadi pencuri nie hidup tak aman sebab orang selalu menyumpah macam-macam..tak bahagialah hidup kamoo dunia akhirat...

p/s:tak mampu guna broadband...huhuhu...ada wifi kira bersyukurlah...alhamdullilah

No comments: