kembali ke sekolah..=(


back to school!
omg..
dah cuti 4 bulan kat rumah rasa tak mau dah sekolah..inila akibatnya kalau tak jejak kaki kat sekolah..
9/5 nie daftar untuk kemasukan form6..huhuhu..
kasut sekolah tak de  macam mana nak gi sekolah nie...habis mak bakar...sangat sedih coz kasut sekolah baru je beli tahun lepas semasa nak exam spm..
form6 and u mana lagi untung?ramai yang kata form 6 lebih untung dan menjimatkan masa..
kalau form 6 belajar setahun setengah je pastu terus boleh buat ijazah..
tapi yang malasnya masuk form6 nie kena pergi sekolah dengan pakai baju sekolah..tapi tak pe kalau nak belajar tak kira semua tu..
adoyoiihaiii...sekarang nie rasa dah malas nak update blog...nak wat camna??
ok la stop dulu sampai sini..

=)upu boleh check hari jumaat nie..harap2 la dpt tawaran u mana2 pun..amin..

sory la kalau entri2 saya amat membosankan sebab saya nie kureng idea..hihihi

Comments

Form 6 bagus sebenarnya =) serious ..

Popular Posts