Sunday, July 24

kenapa orang suka pandang rendah form6??

Tumblr_lnl2doug7y1qfsj2do1_500_large
menyampah betoi la..gua nak ambik form6 gua punya pasal la..lu nak sibuk sangat pasal apa..gua tau la lu dapat u..lu nak langsi pulak..
oppss tak baik///..
bukan nak marah sapa2 pun tapi rasa agak kecewa dengan sikap setengah orang yang suka macam pandang rendah kat form6.ye la kan form6 nie kan masih kena pakai baju sekolah lagi..
mula2 masuk form6 memang la rasa tak semangat tapi sekarang dah semangat coz bila blajar subject form6 rasa best la pulak tambahan subject sejarah dunia dengan pengajian am..fulamakkk!!maklumlah nak ambik kos undang2 kat UM after stpm nie..hehehe..
ok la takat nie dulu la post ari nie,bateri laptop nak abis..=)

p/s:doakan husna dapat 4 plat tau dalam stpm

love,
husnayunus





No comments: