Sunday, July 24

tak pernah bw selama 2 bulan

Tumblr_lo2ev405s41qbovjio1_500_large
macam tak caya dah tak pernah bw selama 2 bulan.dulu masa first time ada blog tiap hari asyik bw je blog orang..sekarang nie nak update blog pun malas nie kan pulok nak bw blog orang..
yang peliknya bila x bw la ramai yg bw kat blog saya nie..bila saya rajin bw kat blog orang tak da sapa pulak yang datang menjenguk..musykil sikit ~_~
malas la bw kat satu blog ke satu blog..nak mudahkan kerja dan nak bagi ramai orang datang blog senang je juz ping kan blog anda di fan page artis yang terkenal or pages yang ramai orang like..hehehe..kalau ada rezeki ramai la ada orang datang blog =D
p/s:esok sekolah ada assembely...malas bebenor la..huhuhu T_T


No comments: