Wednesday, August 3

1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat

nak coklat plezz~~tapi kena join dulu GA nie
saya di tag oleh pqah untuk bersama-sama menjayakan GA miss wati
tengok pic coklat kat blog miss wati nie memang meleleh air liur..yum..yum..yummm tambahan bulan puasa nie..

syarat-syarat penyertaan:

  • mesti kena follow blog miss wati tapi x mau follow pun x tapi tak tahu la apa yang miss wati update
  • buat entri tentang GA nie dengan tajuk...
 1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat

  • wajib tag sekurang-kurangnya 3 org kawan yang boleh join GA nie
  • letak banner  dibawah  di entri dan linkkan banner tersebut
  • tinggalkan link entri anda di kotak komen miss wati..ok!
  • hadiah diberi kepada peserta bertuah berdasarkan cabutan undi..kalau nasib baik dapat la hadiah coklat yang sedap2.
  • tarikh luput penyertaan 25 ogos 2011
tekan je gambar tu kalau nak tahu lebih detail tentang GA nie
THANK YOU!
saya nak tag: