Friday, August 19

falling in love with fiction by b2st


sekarang nie saya dah tak berapa minat dengan suju..heheh
jatuh cinta dengan b2st..why?
sebab lagu fiction!!
best ooo lagu tu..
kalau x caya dengar kat youtube..kalau kat blog saya nie versi piano 
tak tau la lagu fiction lastest or dah lama sebab akhir2 nie minat saya kat kpop semakin suram..hehehe
bila dengar lagu nie meremang bulu roma dowhh..
dulu bukan main fanatik kat suju..saja nak ubah angin..super junior macam dah tenggelam la pulak..
may lepas Hangeng,Kangin keluar group tu macam dah x meriah dah..(pandai2 je ak nie..)
nak pergi konsert b2st!!
kat icity hari tu ada konsert b2st,30 seconds to mars,neon trees..sayang betul x dapat pergi
kalau saya dapat uitm shah Alam senang sikit nak pergi..hihi
teringin nak jumpa real2 b2st..sapa boleh tunaikan hasratku nie??hehe
byebye~~
p/s:nak tengok surprise tak??tekan sini..jangan takut tekan je

3 comments:

Anonymous said...

best!!

♥Husna Yunus♥ said...

@Anonymous btol..best sangat2 =)

Anonymous said...

Protesto contra esto.
http://www.b4tporn.com/

kincaid