edited pictures(nonsense)

gambar kontroversi..
lawak betul la..memang nampak jelas macam memang edit
ayah saya marah betul tengok gambar nie..saya tag gambar nie dekat pakwe(abg rais) kakak saya
ayah saya takut la kalau pakwe kakak nie marah bila tengok gambar nie..maklumlah bakal menantu kesayangan..nasib baik abg rais sporting habis..kihkihih
padahal body dia tu body abg rais jugak cuma muka je tukar dengan muka lee minho..hahaha
mesti kakak saya marah bila tengok gambar nie..
p/s:ayong jangan marah tau..this just for fun
 
bajet pergi korea padahal background belakang tu dekat Malaysia jugak..
gambar paling menipu..
kakak saya kata gambar nie nampak macam dia ambik gambar dengan poster big bang je..cian~~
dia memang fanatik gila dengan big bang~~saya pulak fanatik dengan b2st~~(nanti nak edit gambar dengan kumpulan b2st la pulak )
banyak lagi gambar yang saya edit tapi x berapa nak sesuai la..ini kira yang terbaik la..kuang..kuang..kuang

p/s:photoshop dah takdak x boleh nak edit gambar dah...huhuhu
jom baca entri tentang dusun anggur atok..


Comments

Ungu Violet said…
pehh...encemnye mamat atas tuh...hihi
hensem apenyer..dah mcm pondan saya tengoknye..hahaa
Anonymous said…
terbaekkk....

Popular Posts