jom pergi korea,saya bawak

boring betulla~~nak tidur pun tak boleh,mata nie cerah bebenor la..
tengah berangan pergi korea..hahaha..first mesti la nak pi Mekah(wajib bagi yang mampu)..sekarang nie nak kata yang tak berapa nak wajib nie..

HUJAN EMAS DI NEGERI ORANG HUJAN BATU DI NEGERI SENDIRI
saya try la bukak websitekorea tourism organization,saja best2..tak dak sangat pun dia tunjuk tempat2 yang menarik pun..yang ada pasal artis kpop and all about entertaiment(tak larh semua=P)..hiburan la kekuatan korea jadi negara terkenal di mata dunia..seronok jugak bukak website nie..boleh tengok macam benda ada..gambar artis korea punya la berlambak..jom ikot saya pergi korea\tengok gambar je la ye..hihi/
무궁화 삼천리
nak pi sini...wowww shantek

태화강대공원
태화강대공원
Taehwagang Grand Park-\buat2 tau/
익산보석박물관
banyak lagi la tempat menarik contohnyaDaewangam Park,Seuldo Island,bla..bla...
banyak la lagi,kalau nak tengok tempat chantek2 lgi pergi search kat google..yang tu pun dikira lawatan online tau..\tak mampu pergi korea,pakai google je mampu..huhuhu/..

cita-cita nak belajar dekat korea tak kesampaian~~~T_T 
Nurul Husna Bt Mohd Yunus memang dahsyat,pukul 3 pagi tak tido lagi...maklumla korea pukul 3 pagi tu jadi pukul 3 petang\buat-buat tahu/ 



Comments

Popular Posts