misi mencari follower ke 1000

App_full_proxy_large


rajin pulak saya updated entry for this month..\what the fish/
sekarang nie saya dalam misi mencari follower yang ke 1000..agaknya sapa la yang bertuah tu..kihkih
sapa2 yang jadi follower yang ke1000 ada hadiah yang menarik menanti dia..\saya cadang nak bagi teddybear domo atau nak bagi salah satu teddybear yang ada dalam gambar di atas =P x sure lagi/
kalau nak try nasib follow la blog saya mana nak tau dia lah follower ke 1000 yang saya sedang cari..=)
saya dah buat contest tapi tetap jugak follower x sampai 1000..pastu contest tu tak dapat sambutan sangat pun...sedey bebenor...huhuhu..btw thanx sapa yang join contest tu
mulai pada jam ini,minit ini,saat nie saya akan pergi blogwalking dan akan selalu ping blog untuk mencari miss/mister 1000 tu...hehehe..tunggu kau!!=P
ok la cukup citer untuk malam nie..entri ini saya taip pukul 11:42 pm..

Comments

Popular Posts