suka tengok cake boss

saya suka betul tengok rancangan masakan..
rancangan yang paling saya suka tengok adalah cake boss..best betul tengok Buddy/owner cake shop tu buat cake..cake yang dia buat semuanya besar-besar tak main ler kecik-kecik nie..
dahsyat giler dia buat cake..leleh air liur tengok cake tu..tak tau ler sedap atau idak =P..suka tengok sebab cake tu cantik je..
 
harta karunnn~~
 kek stadium bola

lembu pun ada..pelik2
banyak lagi cake pelik2 yang diaorang buat,korang tengok la sendiri dalam youtube..
bye!

Comments

Popular Posts