Sunday, October 9

beauty and trees brush


jenis-jenis brush vogue ladies yang aku ada..

assalamualaikum..
dah 2 hari tak tengok blog,rasa rindu la pulak..
hari nie aku nak perkenalkan brush yang macam kat atas tu..cantik tak?tapi tu aku buat tak berapa nak perfect sangat..
macam-macam pattern brush contohnya yang sekarang nie korang gila-gila sangat dengan pokok yang lettha bagi tu..
aku nak bagi freebies sikit tak boleh banyak-banyak sebab tak larat nak buat...kalau ramai yang request baru aku buat..hahaha

http://2.bp.blogspot.com/-Up3vMBiY56A/TpGw7vGNWuI/AAAAAAAAAi8/xhHQTTLjmAM/s320/husnavogue.png

http://3.bp.blogspot.com/-of-dHNXzwko/TpGxFEMKefI/AAAAAAAAAjA/q8A5VEFOSC0/s320/husnatree.png
nak??tak nak sudah..hihihi...
sila buat request di kotak komen dan follow dulu arr...=)
yang lady tu aku buat tak sempurna sangat kalau nak sempurna buat request arr..=)


No comments: