cicak kobeng betol la!

12896586951950_large
sorry tak gambar cicak kobeng ;-)
\bismillahhirahmanirrahim/<kalau buat apa2 pun kena baca bismillah>
penggunaan kata 'aku' hanya untuk entri kali nie je..
aku tawar hati betul dengan blog..nak tutup blog la kalau macam nie!
penat dah buat entri tapi takdak sorang pun nak hargai..where's my followers??follow tak naik-naik dah pon,duit nuffnang pun takat tu je,churp-churp pun sama dengan nuff..yang tu aku tak kisah la tapi yang upset sangat follower tak naik-naik pun..orang lain baru 2-3 bulan bloging dah dapat 500-1000 follower yang aku nie nak dekat 8 bulan bloging baru 200 lebih..sadis sungguh='(..kenapa erk??entri aku buat tak best ke??kalo tak best cakap tak best aku terima dengan hati yang terbuka..tulis la komen "entri awak tak best langsung"..serius saya tak marah langsung..
lagi satu hal benda yang paling buat aku menyampah tak berkenan..tulis dekat shoutbox "i follow u,follow me back yaww"..tak pa lah aku follow,tapi bila tengok dekat list follower aku yang dia tak follow pun aku..tu penipu namanya..tak baik sungguh!!tiap-tiap hari aku blogwalking tapi tetap follower takat tu je...buat entri punya berjela tapi tak sapa pun baca..kalo korang sakit hati tak?kalo tak sakit sila abaikan..
lagi satu benda yang paling saya upset sangat-sangat,guna freebies tak bagi tahu dan tak kreditkan nama aku..ish geram bebenor lah!aku tak kisah kalo nak pakai apa benda dalam blog aku tapi tolong la bagi tau..penat-penat aku buat menghadap laptop sampai nak rabun mata,sedap2 hati je ambik macam tu je,dah la tak follow tinggal footprint lagi lah,maklumlah takut jejaknya di kesan...
nie first time aku luahkan perasaan tak puas hati aku terhadap dunia blog nie..rasa lega la sikit..sikit je~~
kalo lepas nie korang tak mau follow atau yang baru nak follow tapi tak jadik.. it's okay..tak kesah dah yang penting aku dah luahkan segala-gala benda yang menyakitkan hati......
maaf!kalo menyinggung perasaan kalo baca...kalo korang tak terasa bagus la lagipun entri nie saya buat macam tak geram pon...hehehe

Comments

Popular Posts