Saturday, January 29

♥KIKI-SAN♥

Memotivasikan diriku:


















Tuesday, January 25

♥My friends forever♥

memories with my classmates...i will not forget!!!

       Gambar nie dah edit oleh kawan saya...kelas nie paling ramai budak laki..hehehehehe.yang depan sekali tue guru kelas.ketua kelas pulak yang pakai songkok tue...semua kerja dia yang handle,penolong goyang kaki je..hehehehe..tak tau la sape penolong tue....hahahaha.kelas nie yang paling happy go lucky sebab nak exam spm pun boleh lek-lek lagi..sampai kena ceramahla dengan cikgu2..harap2la resullt kitaorang gempak...STUDY BIAR LEPAK RESULT BIAR GEMPAK..Amin...

    perhatikan gambar yang ke2 tue...orang yang paling suka menyibuk bila orang lain ambik gambar..hehehe





together2 make smile...i love u all...................................................saya tak tau nak tulis apa...huhuhu..


5 science 1 is the best

Monday, January 24

♥i LIKE it♥



   saya suka main hujan...

                                        
                                     bestnya dapat main hujan...
                                      tapi kalau saya main hujan mesti kena marah dengan mak saya...huhuhu
                                    sedey betul la..

           
                          MY MOTHER AND MY FATHER'S PROJECT          
                                        
                                             macam2 ada...x payah nak pergi pasar.klu nak kutip je..cakap je nak apa..
                                                                                                  




                          by:NURUL HUSNA MOHD YUNUS







  
                                      
                                             

Sunday, January 23

♥My Collection Novel♥

Hobi saya kumpul buku novel.saya suka baca novel tapi saya tak suka create novel sebab malas nak berfikir..hehehehe...


        koleksi novel:
                        
inilah koleksi novel saya.banyak novel yang nak hampir terkoyak
sebab selalu sangat bukak..hehehe..maklumla ganas..hihihihi
                                              tak banyak sikit je koleksi saya...

MY FAVOURITE NOVEL
                          
novel nie paling saya suka sebab jalan cerita fuhh!memang best
tiap kali saya baca novel pasti meleleh air mata saya.

novel pun best jugak tapi tak sebest novel yang diatas tadi tu.
nie novel ke dua Siti Rosmizah.kebanyakan novel dia suma saya suka.

haa.....yang ni novel latest Siti Rosmizah.
cerita ni pun sedih tapi tak dapat lawan novel
yang first tu.


novel ni pun best jugak.penulisnya Damya Hanna.
novel yang dia tulis sumanya best2 tapi yang nie paling best bagi saya.


NOVEL YANG SAYA KURANG BACA!!


haa...nie pulak novel yang saya kurang baca.bukannya novel nie tak best cuma
saya malas nak baca..hehehe..kepada yang berminat dengan novel nie boleh la send mesej kat 
saya di FACEBOOK.COM/Nurul Husna Mhd Yunus.

harga novel:
ingin ku sentuh cintamu
RM12

seindah rahsia
RM12

fantasia romantika
RM10

keranamu sofea
RM10

sedetik cinta
RM10

gelora jiwa
RM12

gelora asmara
RM14

cinta sang ratu
RM12

JIKA ANDA INGIN MEMBELI NOVEL TERSEBUT SILA MESEJ KEPADA SAYA
novel ini yang senaraikan dahulu jika terdapat masa lapang saya akan senaraikan novel yang lain.
CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!!!!!!







♥MY FAMILY MY SOUL♥

                hello nama saya NURUL HUSNA MOHD YUNUS.saya tak tau nak tulis apa dalam blog nie,so saya tulisla apapun yang terlintas di fikiran saya...hehehehe..jom tengok apa yang saya buat dengan blog saya nie...jeng..jeng....
                           
                            background kat belakang tue unik sikit.saja je saya nak letak yang unik supaya lebih menarik hehehehe...inilah rupa saya yang sebenarnya..saya nie taklah cantik sangat tapi tu tak penting...yang paling penting adalah kecantikan dalaman...hehehehe..saya ada big family and the saiz is also big..hehhehehe..just joke..adik-beradik saya sumanya girls.dalam family saya ada seorang je boy iaitu ayah saya.kesian ayah saya selalu kena buli dengan geng girls...hehehehe.tapi ayah saya nie pandai melawan dan bila dia pangkah orang fuhh!!memang berapi...


                                  nie la ayah saya...Mohd Yunus Rasidi...hensem tak...hehehe...

                                   nie pulak madam ataupun dikenali sebagai mak saya..hehehehe..
                                        mak saya nie garang tapi baik hati dan sangat peramah...
                                   sampaikan orang yang tak kenal pun bersembang macam dah kenal lama..hihihihi


wooo.......romantiknya...hehehehe..
nie la kakak sulung saya..NOR HANNIS...yang dekat sebelah dia tu boyfriend dia.
kirannya bakal abang ipar saya la kut..hihihi...
nama boyfriend kakak saya nie RAES SAHAK..
kalau kakak saya jadi kahwin dengan boyfriend kiranya bertambahla 1 lagi 
boy dalam family kami,so ayah saya ada la geng...hehehe


yang nie pulak kakak saya yang ke2.dia nie single lagi.
nama dia NURUL SUHADA tapi kawan2 dia suka panggil dia angah.
kakak saya nie suka mereka masakan yang 
pelik2 tapi rasanya boleh tahanla..not bad...


nie pulak adik saya NURUL SYAFIQAH.dia nie banyak cakap tapi
kerja tak jalan.dia nie memang minat kpop sama la macam saya 
dengan kakak saya yang second tu..sanggup berhabis duit beli 
cerita  korea.



yang nie pulak adik saya yang bongsu.dia nie memang manja 
sangat.memangla manja anak bongsu la katakan.antara semua adik
beradik saya dia lah yang paling nakal dan hyperactive
fuhh!memang penat nak jaga dia.




by:NURUL HUSNA MOHD YUNUS


My Stick Family from WiddlyTinks.com