Wednesday, May 4

kembali ke sekolah..=(


back to school!
omg..
dah cuti 4 bulan kat rumah rasa tak mau dah sekolah..inila akibatnya kalau tak jejak kaki kat sekolah..
9/5 nie daftar untuk kemasukan form6..huhuhu..
kasut sekolah tak de  macam mana nak gi sekolah nie...habis mak bakar...sangat sedih coz kasut sekolah baru je beli tahun lepas semasa nak exam spm..
form6 and u mana lagi untung?ramai yang kata form 6 lebih untung dan menjimatkan masa..
kalau form 6 belajar setahun setengah je pastu terus boleh buat ijazah..
tapi yang malasnya masuk form6 nie kena pergi sekolah dengan pakai baju sekolah..tapi tak pe kalau nak belajar tak kira semua tu..
adoyoiihaiii...sekarang nie rasa dah malas nak update blog...nak wat camna??
ok la stop dulu sampai sini..

=)upu boleh check hari jumaat nie..harap2 la dpt tawaran u mana2 pun..amin..

sory la kalau entri2 saya amat membosankan sebab saya nie kureng idea..hihihi

Sunday, May 1

taniah kpd 100

dah lama tak update blog semenjak tulis entri pasal takdak idea tu..lepas buat entri pasal takda idea terus tak boleh online sebab wifi kesayanganku ada la problem sikit..hehehehe..sekarang dah boleh online!yahoo...saya sudah kembali untuk mengupdatekan blog yang dah lama tinggalkan sampai spiderman buat sarangnya sendiri dengan sewenangnya..hehehe..


taniah kepada 100?apa kebendenya tu..
maksudnya disini nak ucapkan taniah kepada follow saya yang ke100 iaitu jatuh kepada AMALINA.terima kasih sebab sudi blog saya yang serba kekurangan nie...huhuhu..
walaupun follower saya agak sikit tak macam orang lain yang sehari dah dapat 100 follower tapi saya rasa bersyukur dan bangga sebab ada jugak yang sudi follow blog nie...hehehe..saya nak ucapkan THANX U  kepada semua follower saya kerana sudi rajinkan diri follow blog nie..i luv u all..hehhehe..

ok bye semua..tq kerana sudi baca entri saya..