Thursday, June 2

blog sedang diperbaiki

harap maaf!blog saYA  nie nmpk bersepah sikit disebab penyelenggaraan buat sementara waktu..
buat masa sekarang tak cantik...hehehe

Wednesday, June 1

6 REASON WHY SWEET TO BE SINGLE

hahahaa..nak jiwang sikit lah..
tadi bukak facebook tiba2 nmpk ada orang post  6 REASON WHY SWEET TO BE SINGLE
try la tengok artikel tu...
banyak faedah  kalau tak bercouple nie..
nasib baik la saya nie tak pernah couple seumur hidup kalau tidak membazir masa je..hehehe
saya bukan ANTI COUPLE  or TAK LAKU tapi rasa geli-geleman dan rasa terkongkong..cukup la sebagai kawan..hehehe..
bila pulak terbaca artikel couple tu haram lagi la rasa karut bercinta nie..hehehe
kepada yang bercinta tu jangan terasa ye..tu cuma pendapat orang yang berbeza pemikiran..

  cuba baca artikel nie kalau tak dak pakwe/makwe

tutorial font bertukar di link

dah 2 bulan tak buat tuto..i'am back..hihihi..
kalau nak tau macam mana font tu bertukar bila kursor sentuh try la buat..kalau jadi jangan lupa pulak nak like..

1)dashbord>design>edit html

2)cari kod kat bawah (CTRL+F)utk senang nak cari
a:hover {
3)copy kod kat bawah nie then paste dekat bawah kod yg dicari tadi
font-family: Name Font;
4)save.

=note)..

  • name font tu boleh dapat dekat sini

saja test blockquote..

Kesilapan mengajar kita tentang apa yang perlu kita pelajari selepas itu.
 Kesilapan adalah realiti kehidupan.yang penting adalah tindakbalas terhadap kesilapan itu.
 Hanya orang yang berani GAGAL DENGAN TERUK mempunyai harapan untuk BERJAYA DENGAN HEBAT sekiranya dia mempelajari sesuatu daripada kegagalannya itu.