Friday, July 8

esok nk pi test lesen

'hahahha...baru nak ambik lesen!!dulu cuti punya lama tak ambik pulak lesen..padan muka!!'
tu la ayat family saya..rasa menyesal pulak tak ambik time lepas spm..punya la banyak masa..time busy la nak ambik lesen..hari selasa nie dah exam pengajian am,pengajian perniagaan..fuh satu buku pun x baca lagi mana taknya asyik baca buku lesen tu je..takut gagal nanti kenalah bayar rm40..melayang duit oden...
doakan saya lulus tau test lesen computer nie tau..amin....

p/s:dah lama x blogwalking kat blog orang lain..duit nuffnang pun x up dah..huhuhu..sadis betoll


Tuesday, July 5

contest:harap maaf!!

harap maaf kepada peserta contest
tarikh tutup contest tidak ditetapkan lagi
kepada sesiapa yang ingin menyertai masih boleh..
contest ini terbengkalai sebab kurang sambutan daripada orang ramai..
olehitu ,hadiah contest yang agak lumayan itu akan ditukar..
jika penyertaan kembali hot hadiah akan menjadi lebih lumayan..
insyaallah...

senarai peserta contest
kalau ada nama dia yang tak de sila bagitahu ye...