Saturday, July 30

Selamat menyambut bulan ramadhan

Tumblr_l6zzsyf4uw1qahho7o1_400_large
yeyyyy...
dah nak pose!!
pose lepas dh gnti ke blom??=)
10 benda paling disukai semasa bulan pose
  • pegi tarawih
  • ada bazar ramadan
  • pasang pelita and lampu lip lap
  • air macam2 jenis and makanan sedap2
  • bangkit sahur
  • nuzul quran
  • boleh diet
  • dapat banyak pahala kalao buat baik
  • ada malam lailatulqadar
  • main bunga api(jgn main mercun tau bunga api x pa)
*mak saya kata bulan pose hantu kena ikat...tak takut la kalau nak keluar pergi tarawih..kihkih
saya nak ucapkan kepada semua umat islam di seluruh dunia...

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK
semoga ramadhan tahun ini menjadikan kita manusia yang lebih baik...


──────▄▌█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀​▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ ║▌║█║▌ Ketepiiiiiii Ketepiiiiiiiii █║▌║▌│
▄▄▄▌▐██▌█ Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄​▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀❍▀▀▀▀▀▀▀❍❍▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀​▀▀▀❍❍▀▀ ~♥♥♥~



Friday, July 29

lagu spongebab versi klate

Tumblr_lp3koffnfi1qbk4jro1_500_large

LAGU SPONGEBOB VERSI KLATE
#nyanyi dgn pnh smngt :D

Ready dok budok-budok?
Ho laa, kepten!
Gapo dio? HO LAA, KEPTEN!
ooo,
Podio dok dale buoh lanah bowoh laut?
Spongebob Sluar kotok!
Sene meresap bewarno kuning.
Spongebob Sluar kotok!
Kalu demo suko bendo laut hok ngarut.
Spongebob Sluar kotok!
Pah mari la pakat nopat supo ike.
Spongebob Sluar Kotok! Ready?
Sponge...bob Sluar kotok,(3x)
Spongebob Sluar kotok

#Lirik dan ciptaan oleh abang raes/bakal abg iparku
thanx u for inspiring me to update my blog ..peace v(~_~)

Sunday, July 24

BE YOUERSELF

Tumblr_lna1usryla1qlkzsgo1_500_large

If you cannot be a poet, be the poem.
It takes courage to grow up and become who you really are.
Wherever you go, go with all your heart.
The most exhausting thing in life is being insincere.
Be what you are.  This is the first step toward becoming better than you are.  
"Be yourself" is about the worst advice you can give some people.

love,
husnayunus

tak pernah bw selama 2 bulan

Tumblr_lo2ev405s41qbovjio1_500_large
macam tak caya dah tak pernah bw selama 2 bulan.dulu masa first time ada blog tiap hari asyik bw je blog orang..sekarang nie nak update blog pun malas nie kan pulok nak bw blog orang..
yang peliknya bila x bw la ramai yg bw kat blog saya nie..bila saya rajin bw kat blog orang tak da sapa pulak yang datang menjenguk..musykil sikit ~_~
malas la bw kat satu blog ke satu blog..nak mudahkan kerja dan nak bagi ramai orang datang blog senang je juz ping kan blog anda di fan page artis yang terkenal or pages yang ramai orang like..hehehe..kalau ada rezeki ramai la ada orang datang blog =D
p/s:esok sekolah ada assembely...malas bebenor la..huhuhu T_T


kenapa orang suka pandang rendah form6??

Tumblr_lnl2doug7y1qfsj2do1_500_large
menyampah betoi la..gua nak ambik form6 gua punya pasal la..lu nak sibuk sangat pasal apa..gua tau la lu dapat u..lu nak langsi pulak..
oppss tak baik///..
bukan nak marah sapa2 pun tapi rasa agak kecewa dengan sikap setengah orang yang suka macam pandang rendah kat form6.ye la kan form6 nie kan masih kena pakai baju sekolah lagi..
mula2 masuk form6 memang la rasa tak semangat tapi sekarang dah semangat coz bila blajar subject form6 rasa best la pulak tambahan subject sejarah dunia dengan pengajian am..fulamakkk!!maklumlah nak ambik kos undang2 kat UM after stpm nie..hehehe..
ok la takat nie dulu la post ari nie,bateri laptop nak abis..=)

p/s:doakan husna dapat 4 plat tau dalam stpm

love,
husnayunus