Friday, September 9

edited pictures(nonsense)

gambar kontroversi..
lawak betul la..memang nampak jelas macam memang edit
ayah saya marah betul tengok gambar nie..saya tag gambar nie dekat pakwe(abg rais) kakak saya
ayah saya takut la kalau pakwe kakak nie marah bila tengok gambar nie..maklumlah bakal menantu kesayangan..nasib baik abg rais sporting habis..kihkihih
padahal body dia tu body abg rais jugak cuma muka je tukar dengan muka lee minho..hahaha
mesti kakak saya marah bila tengok gambar nie..
p/s:ayong jangan marah tau..this just for fun
 
bajet pergi korea padahal background belakang tu dekat Malaysia jugak..
gambar paling menipu..
kakak saya kata gambar nie nampak macam dia ambik gambar dengan poster big bang je..cian~~
dia memang fanatik gila dengan big bang~~saya pulak fanatik dengan b2st~~(nanti nak edit gambar dengan kumpulan b2st la pulak )
banyak lagi gambar yang saya edit tapi x berapa nak sesuai la..ini kira yang terbaik la..kuang..kuang..kuang

p/s:photoshop dah takdak x boleh nak edit gambar dah...huhuhu
jom baca entri tentang dusun anggur atok..


Wednesday, September 7

dusun anggur atok!!

    

hehehe bestnya dusun anggur atok..makin lebat buah dia..wow..
dah la lebat rendah pulak tu..nyanya nganga mulut je x payah nak kutip dengan tangan..seronok betol..

my sistar
orang paling kuat melantak buah anggur..
sampai nak habis anggur dia makan
rasa macam tak mau balik je kalau duduk dekat dusun anggur atok nie..besh!
atok selalu kata makan la banyak-banyak sikit buah anggur tu..elok untuk budak-budak macam hampa.dah atok kata macam tu apa lagi..kami baham la semua sekali..hehehe
buah anggur nie banyak khasiat contohnya dapat mengelakkan penyakit asthma,sakit jantung,kanser payudara,sembelit dan penyakit nyanyuk..patut la atok ingatan atok kuat sebab dia selalu makan anggur
balik nanti nak tanam buah anggur lah.boleh ke tanam anggur dekat tempat panas..ah lantak lah,nak tanam dalam peti ais..hehehe(bengong)..nak tengok tak gambar saya dekat ladang anggur atok x..jeng..jeng...jeng...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
;
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
cisss..fake
nampak macam edit x
sebenarnya saya tak de gambar dekat ladang anggur pon..hehe
gambar nie edit guna photoshop je..kahkah
atok saya mana ada dusun anggur la..cuma ada dusun durian..hahaha(saja nak tipu petang2 buta nie)
gambar akak saya tu pon edit guna photoshop..nampak real tak
ok la cukup entri untuk hari ini..bubye




Tuesday, September 6

saranghae!saranghae!saranghae!!

tak tahu nak letak tajuk apa untuk entri kali nie..
nak tunjuk sikit la gambar yang diambil masa hari raya..hehe~nampak la sikit update blog~

terpinggir di tepian dinding
dari sebelah kiri tu saya,my sister,dan my mokcik
anak tauke padi ;)

ralat:silap set tarikh camera..ish2x
adik kesayangan saya..~tiyah~

tabik springggggg..
bengang betol gambar saya x ready lagi..

geng gagak terbang...
gengster sekolah..
pernah tumbuk budak sampai mancung hidung budak tu..haha

tu nama blog dia

ceyyy..dia paling chantek
mata ke atas tangan di bahu~~

mockik ku yang baru kehilangan suami...

adik beradik saya..
semuanya montel2..
comel x??

pokcik saya dengan faizzzzzz
pasal apa byk z sgt nie??
memang eja nama dia macam tu

geram betul aku ngan budak nie..
suka kiss dia sampai merah pipi dia...hahaha

adik tiyah..
pakai kebaya~~
ayat kawan bila tengok adik saya pakai kebaya:alang kenapa x pakai kebaya??hahaha..
perghhh perli tahap gaban

.....................x tahu nk explain gambar nie

yey...dia dah keja..boleh minta duit raya banyak-banyak
sikit...nganganga..

nakal betul sepupu saya yang bertiga nie..
baru lepas bakar mercun bola la nie..
benci dengar letupan mercu bola!!rasa nak pecah gegendang telinga

~ tetiba, rindukan bulan Ramadhan...... ;(

selamat menyambut syawal yang ke 7