Wednesday, September 21

suka tengok cake boss

saya suka betul tengok rancangan masakan..
rancangan yang paling saya suka tengok adalah cake boss..best betul tengok Buddy/owner cake shop tu buat cake..cake yang dia buat semuanya besar-besar tak main ler kecik-kecik nie..
dahsyat giler dia buat cake..leleh air liur tengok cake tu..tak tau ler sedap atau idak =P..suka tengok sebab cake tu cantik je..
 
harta karunnn~~
 kek stadium bola

lembu pun ada..pelik2
banyak lagi cake pelik2 yang diaorang buat,korang tengok la sendiri dalam youtube..
bye!

apa macam ok tak??

320112_290045924342584_195726383774539_1328844_143074026_n_large
kembali kepada warna asal..tak tau kenapa suka sangat warna pink..hish~~
pening kepala nak create header macam mana..ok tak header baru saya nie??ok x ok tu lain citer yang penting saya dah bertungkus lumus buat benda nie...sooo tired~~
saya memang minat giler dengan b2st especially dong woon,tu yang buat header nie..merapu betul la..
sebenarnya takdak idea nak buat header macam mana..nie header sementara je,sementara cetusnya idea nak buat header yang lebih gempak...hahaha
ok bye~~good night

Tuesday, September 20

happy birthday to me=)

Birthday balloons clipart picture
Tumblr_lrrrthvjdq1ql4ioto1_400_large
tarikh dan hari bulan nie hari yang bersejarah dalam hidup saya dan hidup mak saya...tarikh dan hari bulan nie saya telah berjaya melihat dunia...saya telah berjaya berenang merentasi lautan untuk menjadi seorang manusia...ok stop ayat jiwang
hari nie cukup umur saya 18 tahun...yeyye..saya dah besar..kalau buat jahat kena masuk jail x masuk dah juana\terpengaruh dengan citer juana/...hahaha
tak ada yang special pun untuk besday kali nie..so sad..
wish saya untuk besday tahun nie dapat jadi manusia yang lebih baik daripada tahun yang sebelumnya..
semperna besday saya,saya telah berpuasa..=))
klik link dibawah sebagai hadiah untuk saya.

 terima kasih!!
i LOVE Allah