Thursday, October 13

freebies background part 5-vintage modern

Tumblr_lt0euv4o8a1qep56go1_500_large

assalamualaikum......
hari nie aku nak share dengan uols background,pada aku cantik la jugak
kalau sudi sila gunakan dan jangan lupa kreditkan ye..=)

http://2.bp.blogspot.com/-zv0CHxSPo90/TpcEzsNPV5I/AAAAAAAAAjc/__VCvxBESD8/s1600/background+b2sty.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-7XDxbYJg5BQ/TpcE0OSflwI/AAAAAAAAAjk/dlqgC3BUrtk/s1600/background+b2sty+blue.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-kMY_UkAz34I/TpcE3G8Sw1I/AAAAAAAAAjs/ydhAeU5YMUA/s1600/background+b2sty+green.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-uK-eewEM_Q0/TpcE3RjYi8I/AAAAAAAAAj0/xBiDIbOsXug/s1600/background+b2sty+purple.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-ZwRzB9rZhU8/TpcFK8SN86I/AAAAAAAAAj8/2EaytfimC0U/s1600/background+b2ty+black.jpg

siap!maaf kalo tak memuaskan hati uols..
design asal dipetik dari background labs

nothing to says..

yes!!aku dah siapkan novel aku....baru chapter 1..hehehe
nantikan novel keluaran nurul husnayunus..\berangan lebih..baru buat 1 bab/
harap-haraplah novel kali nie aku buat tak stop ditengah jalan..
doakan aku dapat siapkan novel sebelum tahun depan!
ok bye..nothing to says=P


Tuesday, October 11

aku tertarik dengan gambar nie.

bagus betul laki nie,tak pandang rupa..
tak tau lak laki nie husband or boyfriend dia..
tah-tah laki nie saja nak posing gambar dengan pompuan nie..=)
aku menyampah laki yang suka pandang pompuan pada rupa je...tapi orang kata zaman sekarang nie laki suka pompuan yang chubby..betul ke?


son dong woon aku yang punya!!

Tumblr_lqbjnhgoht1qmi4meo1_500_large
assalamualaikum w.b.t
tak tau la nak update apa hari nie..
saja buat tajuk yang mengundang marah fan dongwoon..hahaha
mak aku selalu kata kenapa lah hampa nie suka sangat dengan korea,depa tu sunat pun dak..eeee~~ aku minat korea masa aku darjah 6..dulu memang minat giler citer korea..semua citer habis aku balun..drama dulu-dulu yang famous macam citer winter sonata,stairway to heaven,love in Havard,my girl,my sassy girl dan banyak lagi lah tak larat pulak aku nak taip=P.semua citer korea yang ada dekat 8tv semua aku dengan siblings aku dah tengok..eh apa aku merepek nie,nak citer pasal dongwoon tapi terbabas dari landasan yang sebenar..hahah...
dah tak jadi nak citer pasal dongwoon..tiba-tiba mak panggil suruh tidokan adik..
arghhh...entri tersekat di tengah jalan =_='



Sunday, October 9

beauty and trees brush


jenis-jenis brush vogue ladies yang aku ada..

assalamualaikum..
dah 2 hari tak tengok blog,rasa rindu la pulak..
hari nie aku nak perkenalkan brush yang macam kat atas tu..cantik tak?tapi tu aku buat tak berapa nak perfect sangat..
macam-macam pattern brush contohnya yang sekarang nie korang gila-gila sangat dengan pokok yang lettha bagi tu..
aku nak bagi freebies sikit tak boleh banyak-banyak sebab tak larat nak buat...kalau ramai yang request baru aku buat..hahaha

http://2.bp.blogspot.com/-Up3vMBiY56A/TpGw7vGNWuI/AAAAAAAAAi8/xhHQTTLjmAM/s320/husnavogue.png

http://3.bp.blogspot.com/-of-dHNXzwko/TpGxFEMKefI/AAAAAAAAAjA/q8A5VEFOSC0/s320/husnatree.png
nak??tak nak sudah..hihihi...
sila buat request di kotak komen dan follow dulu arr...=)
yang lady tu aku buat tak sempurna sangat kalau nak sempurna buat request arr..=)