Sunday, October 23

untitled monday morning

morning everybody..
update nie sesuai dibaca waktu pagi je=P
nak main game angry bird versi baru tak macam dekat atas tu-_-
macam best je..nak try la tapi nak guna anak sapa erkk=p


comell!!


comot!
sapa suka tangkap gambar buat mulut macam tu?
adik beradik orang utan=)

sumber gambar:kaki bising dot com


bebaskan dirimu dengan jerawat+jeragat

arghhh....geram betulla dengan kakak-kakak aku,suka complain orang!pantang sikit tengok ada jerawat baru nak bernafas dekat muka mesti kena picit.bukan sayang dengan jerawat tapi orang kata tak elok picit jerawat nanti jadi parut.betul ke?
tapi jerawat nie pun satu tumbuh dekat muka orang agak2 la..jangan la banyak sangat!geram betul lah.
macam mana lah cara nak buang jerawat +jeragat sebab muka saya sekarang nie dah ada benda yang menyakitkan hati tu..geram!waktu umo saya 17 tahun takdak pun benda alah tu..licin ye kulit muka tau\cett perasan jap/.tadi baru search google cari cara nak hilangkan jerawat..macam2 petua.tak tahu la berkesan ke tak..mai saya tunjuk cara-cara nak basmi jerawat..sapa nak muka licin,gebu,mulus,dan suci try la buat ^_^
1)campurkan oat,susu tepung,gula perang dalam blender pastu blend la bahan tu tapi jangan terlalu lumat.pastu sapu dekat muka macam scrub..biarkan sampai kering..kena buat 3 kali seminggu
2)ambil kulit oren,pastu gunakan blender kering,letakkan sedikit air and then sapu ke muka tunggu sampai kering
3) potong limau nipis pastu gosok ke muka
4)kisar timun,pastu tapis airnya..hampasnya sapu ke muka
5)asam jawa campurkan dengan air lepas tu basuh muka dengan air suam.
senangkan method dia tapi kena selalu buat baru ada effect..
kena usaha jugak hilangkan jerawat+jeragat!!