Monday, January 16

i'm seriously don't know how to using classic template!



ramai orang kata guna classic template lebih senang sebab coding html senang..
pada aku payah jugak guna benda alah nie..maybe sebab sekarang nie aku jarang ikut perkembangan dunia blog..sifat malas nak update blog kembali!dah dekat 2 bulan aku tak update..bukan setakat nak update,tapi nak login blogger pun malas..terkejut jugak aku tengok follower aku pun makin meningkat walaupun tak lah sampai 1000..back to story about classic template..susah la guna benda nie..kakak pikah tolong la alang renovate blog to the normal..tutorial yang aku buat pun tak tahu dah nak list mcm mana..dashsyat dowhh..
                                                                       the end

1 comment:

Hanis said...

Mungkin sebab dah terbiasa follow tutorial template from blogger :) Tapi saya lebih prefer non-clasic template sebab unique and berbeza dengan orang lain. Kalau same je nampak boring. Btw, nice blog and thumbs up ! ^_^