serius aku rindu sangat dengan kawan2 lama!!

yeah time to update entri..
duduk sorang-sorang dalam bilik tiba2 ada feel datang..sedih betul la kedah cuti sampai hari ahad je..negeri lain ada cuti hari isnin sampai hari selasa..tapi tak pe sebab kalau cuti panjang-panjang assignment aku sampai ke sudah tak siap-siap lagi..better cuti sekejap je..dah la bulan nie penuh dengan test..huh!
ok sekarang berbalik kepada tajuk di atas..aku rindu dengan kawan-kawan sekolah..bila aku masuk U baru aku sedar betapa seronoknya zaman persekolahan yang penuh dengan keseronokan yang extreme*_*.zaman sekolah la yang paling aku rasa zaman paling gila-gila(bukan gila mcm org gila)..kalau boleh diputarkan waktu nak patah balik ke zaman sekolah..
Jumaat lepas aku pergi sekolah sebab nak ambil resultsijil spm..cikgu kata kalau tak ambil sijil spm cepat,pihak sekolah akan lupuskan sijil spm..so,bila dengar macam tu aku pun ambil,maklumlah takut sijil spm dilupuskan..tapi satu sijil yang aku lupa adalah sijil english language datang dari Cambridge..macam mana pulak aku boleh lupa padahal banyak kali kawan aku pesan yang lupa ambil sijil tu.=(
lepas aku ambil sijil tu terserempak lah dengan beberapa orang cikgu yang kamcing dengan aku dulu..sembang punya sembang loceng tamat rehat pun habis,so cikgu aku pun kena pergi sebab nak masuk kelas..kalau bersembang sampai balik sekolah pun tak habis=P..sebelum balik aku singgah la jumpa kawan form6..memang kecoh giler diaorang bila nampak aku..rasa macam artis pulak=P..kelas 6 atas Potensi memang sebuah kelas yang pelik sebab budak-budak kelas tu semuanya happening gila..kelas tu la yang paling mendapat perhatian cikgu2 SMKPBG..sebabnya budak2 dalam kelas tu semuanya otai-otai termasuklah aku..otai-otai pun kelas tu la yang menjadi sasaran target stpm 4 plat..tapi bila aku dapat tawaran masuk U semua orang sedih sebab.......(fikir la sendiri,malu nak cakap=P)..

form 5(sebelum spm)
lower six
my twin sebab tarikh lahir sama=)

bajet~~=P
kenapa gambar lower six banyak nie...
gambar form5 pulak..
<3
kelas aku ada 3 orang laki je..best giler sebab laki sikit..tak lah bising sangat kelas=P
OK BYE~~
jumpa lagi waktu reunion waktu umur kita 25

luahan rasa,
husnayunus..
(duduk bilik sorang-sorang sebab roomate tak balik lagi)


Comments

faizfakhirin said…
bestnya jadi remaja sekolah...oh cikgu, ku rindu berkejaran sama mu...

Popular Posts