Friday, January 27

kokoni iru yo-soulJa*i hearted that*

Tumblr_lygsz8dxxf1qhbitjo1_500_large




私は乗組員が大好きです
Watashi wa norikumiin ga daisukidesu<3




STEP

Tumblr_lyfnhi8mrn1qi7m8qo1_500_large

AlohaAssalamualaikum readers..
hari nie mood rasa nak update blog..dah lama tak update rasa kaku la pulak..

Dekan!Dekan!!i'm always hears that word from my parent and my sisters..owh man!can i get it??i'm not sure =)
my oldest sis always said"Alang for first semester make sure you get DEKAN,jangan kecewakan mak abah,belajar rajin-rajin,study jangan asyik nak enjoy..bla..bla..bla".bila kakak aku kata macam tu,aku hanya jawab dua patah perkataan je iaitu 'okay ayong'..

kampus life!
bila dengar perkataan 'kampus life'aku rasa macam enjoy je..tapi memang enjoy giler dapat pulak kawan yang giler2..first day aku masuk u terus ada minggu destini siswa..tension!dah 2 bulan lebih aku dalam uitm dan tinggal 2 bulan lebih untuk abis lepas tu nak masuk sem 2..harap-harap la pas exam dan dapat dekan.

muka poyoss..
gambar tandas with new frenz +_*

dalam kelas ctu=)

sorry geng letak gambar korang dalam entri aku=P

bye!






Thursday, January 26

love in HEART!

Black-dress-fashion-girl-hairs-favim.com-277668_large

True love is when your heart and your mind are saying the same thing<3
malam nie nak jadik budak jiwang jap..hehehe
bukak laptop tak tahu nak buat apa..nak on9 fb pun dah jemu,so fikir punya fikir tiba2 rasa nak blogging sebab dah lama aku tak update blog nie...rasa dah besawang dowh...

LOVE IN HEART!=)
saranghae~~

Love+shape+snow_large