Friday, June 8

what new?


TOP Pictures, Images and Photos

Top!

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera peeps :)
esok dah nak balik uitm.makaihhh malas siot.2 bulan cuti membuatkan diri jadi malas dan serius proses bina badan semakin menjadi-jadi.nie mak punya pasal la masak sedap-sedap je dekat rumah(tak baik salahkan ibu yang mengandung).agaknya macam mna lah bila jumpa kawan-kawan.maklumlah dah dekat 2 bulan tak jumpa mesti kekok sikit.cuti nie aku tak contact kawan-kawan langsung mana taknya topup dh dekat sebulan aku tak reload.biasa lah orang tak dak boyfriend buat apa nak topup nanti expired macam tu je tak guna kredit.ada RM 11 lebih lagi kredit aku tapi expired lah..celcom cepat sangat expirednya.menyampah betul -__-'.baru dapat berita gembira tadi PTPTN masuk esok!dapat memang best nak bayar balik parah oden.

apa aku buat time cuti sem nie erk?
✔tiap-tiap hari kemas rumah


✔tolong mak masak


✔ambik adik sekolah(jarang2)


✔pergi Cameron Highland(muak aku mkn strawberry)


✔belajar buat apam polka dot,krim puff dari internet


✔baca novel tak ingat dunia


✔tengok tv suma citer lawak-lawak(super spontan,karoot komedia etc)


✔pergi pulau Aman


✔bawa adik jalan tiap-tiap ptg


✔tengok cerita korea(miss ahjumma,rooftop prince suma rancangan dekat SBS aku tengok)


✔pergi Langkawi(perghh mak shopping x ingat dunia..yg seksa aku sbb kena bawa barang)


✔banyak benda yang sia-sia dan agak berfaedah aku buat tapi dah tak larat nak list.


entri first aku dalam bulan 6 nie.dah lama aku tak update.sampai perkembangan semasa tentang blogger pun aku tak tahu.blog aku old fashion lagi..tgk blog org lain sumanya cantik-cantik.macam mana nak jadi blogger terkenal kalau post pun jarang buat..sedar pun diri pun kau nie husna oii..Azam masuk semester baru..BERUSAHA DENGAN LEBIH BANYAK,KURANGKAN BERMAIN,TINGKATKAN PRESTASI,JANGAN MALAS-MALAS,ENDAHKAN SEGALA GODAAN,RESULT SEM NIE MAU MANTOP DAN MELETOP SEPERTI GUNUNG BERAPI!!.sekian :)






Wednesday, June 6

HURT





Because the reason I live is you,
In my heart, a hope still remains
The memories of our love flutters 
and I pray they'll be sent to your side

The road I've walked will soon be ending
and the path you left me, I've followed
And I, who used to love you so,
continue to love you more
Remaining here alone

My love has all burned up into these flames
all that remains, are the scars
Hidden inside
Waiting for you, the person that I can't
Forget
Do you know the tears I've cried?

When all my love washes into the rain
I yearn for you, but my scars are all
that remain
I know that I should say
"Goodbye" but I can't
Forever, I'll love you

The flowers bloom their petals leading to the sky,
I follow to meet you
I've waited all of my life
To tell you I've longed for you
I couldn't let you go

My love has all burned up into these flames
all that remains, are the scars
Hidden inside
Waiting for you, the person that I can't
Forget
Do you know the tears I've cried?

When all my love washes into the rain
I yearn for you, but my scars are all
that remain
I know that I should say
"Goodbye" but I can't
Forever, I'll love you

la la lala lalala lalala
lalala lala lalalala~
la la lala lalala lalala
lalalala lala lalalala~



first time dengar lagu nie dalam cerita Rooftop Prince.terasa sedih walaupun x faham dalam korean version punya.lirik lagu nie best + sedih gila.kalau dengar macam nak leleh jugak lah air mata :'(