Friday, July 6

sedekahkan senyuman mulia sempena bulan ramadhan ini.

campaign image
assalamualaikum..
senyum tak perlu kata apa-apa ~najwa muhyiddin~
marilah kita banyakkan senyuman kerana senyum merupakan satu sedekah tanpa mengeluarkan sebarang kos.senyum lah dengan seikhlas hati..
Mari kita ceriakan mereka yang kurang bernasib baik pada bulan Ramadhan ini dengan Listerine! Anda hanya perlu cuba atau beli Listerine Natural Green Tea yang baru, dan Listerine akan mendermakan RM1 atau RM2 kepada rumah kebajikan yang memerlukannya.
cepat dapatkan Listerine Natural Green Tea supaya dapat membantu golongan yang memerlukan dan semoga sempena bulan ramadhan yang hampir tiba ini kita mendapatkan keredhaanNya :)


Wednesday, July 4

new gadget new style

sawadikapp Assalamualaikum my lovely readers :)
hari khamis paling best sebab kelas mula awal dan habis pun awal.boleh sambung tidur lepas tu..nak tidur tapi assignment pulak banyak doh..ish!ok back to the new gadget new style.apa kejadah tajuk kau husna?aku pun tak tahu.saja syok2 letak tajuk tu.

Tumblr_m6o5emc4ri1r60zhwo1_400_large
ok straight to the point la sebenarnya aku nak menunjuk lah sikit yang aku beli kamera baru..heheehe..
harga sesuai la dengan aku student nie.tak mampu tahap nak beli DSLR.warna merah makngah!! bagi aku.. aku bg ***** bintang! hhohho..mstlah, kan kamera aku! 


nk tengok ak??? jeng...jeng...jengg!!!..........................
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;


jangan risau lah! 
mana ada gmbar hantu
scroll je lg...
bru ar surprise...hehehehehe (gelak jahat)
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;


merah kan makngah!!
cantik..sexy..marvelos...muahhh.
.love u sangat2 pikon (mstilah love,kan duet aku yg melayang)