Thursday, June 30

SINCE 2014 TO 2016






Assalamualaikum W.B.T

WOW it been so long since i have not update my blog. Since 2014 until 2016 this is my first time signing my blogspot. I thought i have forget the password but Iam just try to put password that have in my mind and it works. Hehehe

Alhamdullilah in 2016 i have finished degree class before start my internship. Wish me luck!! 

I miss to compose my 'merepek' thought here even doesnt have a people to read it (it much better rather than you read my compose. Iam little shy..huhuuhu)

Sunday, August 12

depth level & surface level



nothing cant be impossible but it will possible..
i want to catch the star but it be hard because the star is so high..
the past is past but it always make us hard to forget..
try to be good but still to be bad..
don't make a judgement before you try to understand it...
true love story never have endings?...
when you're right no one remembers, but when you're wrong no one forgets...

sincerely,
nurulhusnayunus



Friday, July 6

sedekahkan senyuman mulia sempena bulan ramadhan ini.

campaign image
assalamualaikum..
senyum tak perlu kata apa-apa ~najwa muhyiddin~
marilah kita banyakkan senyuman kerana senyum merupakan satu sedekah tanpa mengeluarkan sebarang kos.senyum lah dengan seikhlas hati..
Mari kita ceriakan mereka yang kurang bernasib baik pada bulan Ramadhan ini dengan Listerine! Anda hanya perlu cuba atau beli Listerine Natural Green Tea yang baru, dan Listerine akan mendermakan RM1 atau RM2 kepada rumah kebajikan yang memerlukannya.
cepat dapatkan Listerine Natural Green Tea supaya dapat membantu golongan yang memerlukan dan semoga sempena bulan ramadhan yang hampir tiba ini kita mendapatkan keredhaanNya :)


Wednesday, July 4

new gadget new style

sawadikapp Assalamualaikum my lovely readers :)
hari khamis paling best sebab kelas mula awal dan habis pun awal.boleh sambung tidur lepas tu..nak tidur tapi assignment pulak banyak doh..ish!ok back to the new gadget new style.apa kejadah tajuk kau husna?aku pun tak tahu.saja syok2 letak tajuk tu.

Tumblr_m6o5emc4ri1r60zhwo1_400_large
ok straight to the point la sebenarnya aku nak menunjuk lah sikit yang aku beli kamera baru..heheehe..
harga sesuai la dengan aku student nie.tak mampu tahap nak beli DSLR.warna merah makngah!! bagi aku.. aku bg ***** bintang! hhohho..mstlah, kan kamera aku! 


nk tengok ak??? jeng...jeng...jengg!!!..........................
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;


jangan risau lah! 
mana ada gmbar hantu
scroll je lg...
bru ar surprise...hehehehehe (gelak jahat)
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;


merah kan makngah!!
cantik..sexy..marvelos...muahhh.
.love u sangat2 pikon (mstilah love,kan duet aku yg melayang)