Friday, June 15

follow up je~~


assalamualaikum,salam sejahtera dan hello peeps :)
minggu nie aku balik rumah dapat lah update post kalo dekat U wireless tak betul sangat kalo nak pakai dugong bear(broadband)pulak tak larat nak bayar every month..dekat rumah tak pa la pakai wifi sebab ayah yang bayar -_-
penyakit lama datang kembali.apa penyakit tu?penyakit nie parents aku pun menyampah.tapi aku suka.memang gilalah kalo suka penyakit.penyakit apa erk?cer teka?
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
tengok cerita korea!!yeahh!i like nak mampus!

1th story
Lie To Me..cerita nie best sbb hero dia sangat lah hensem nak mampus sampai terbawa dalam mimpi muka Kwang JI Hwan(hero)..bukan sbb hero je hensem tapi jalan cerita interesting bagi aku lah.

2nd story
Rooftop Prince..cerita nie lagi awesome.dulu aku tak minat pun YooChun Mickey tapi bila tengok dia berlakon cerita nie terus minat dekat dia 100%..siot hensem kot dia dalam cerita nie.mmg stail lah..

3rd story
Take Care of us Captain@ yes!captain..aku paling suka cerita nie sebab dia bukan sekadar cerita cinta je  tapi banyak bagi info tentang macam mana nak handle kapal terbang dan nak handle karenah penumpang dalam kapal terbang.macam la boleh aku jadi pilot.lepas tengok cerita nie terus aku bercita-cita nak kahwin dengan pilot..hahaha..hero cerita nie pun hensem tapi dah kahwin..hmmm..

4th story
Miss Ahjumma..aku sangat interest dekat cerita nie sebab dia mengisahkan seorang wanita hodoh bertukar menjadi cantik tanpa buat plastic surgery.cerita nie tengah tayang dekat astro One HD.bila nak mula je cerita nie mesti abah akan suruh tukar cerita lain.berebut nak tengok tv sampai remote tv mak sorok la.terpaksalah tengok ulangnya pagi atau ptg.nasib baik ada ulangan.

akhir sekali

bukan movie tapi novel..tak larat aku nak list cerita korea yang aku suka tengok.boleh dikatakan semua aku suka tengok..okay.novel nie baru je kakak aku belikan..kalo abah tahu kami beli novel mesti beleter lah dia.mak tak pa sebab mak satu geng minat baca novel.kalau abah sorry maklumlah jarang lelaki minat baca novel..ayat abah kalo kami beli novel: 
'novel lagi'
'berapa banyak novel yang hampa beli'
'novel yang ada kalo dihitung sekali harga mesti dapat seribu lebih
,'abah nak hantar novel hampa tu dekat pusat kitar semula'
'buat apa novel banyak2 buat semak almari je'
'novel je cuba beli buku pelajaran sikit'

ayat kami:
'ala abah kami nak buat koleksi novel nnti boleh bukak perpustakaan,kalo org nak pinjam kena bayar'

sekian.......................................